Προϊόντα για σκόνη betamega (4)

Γκουαράνα - σκόνη

Γκουαράνα - σκόνη

Φυσική σκόνη γκουαράνα Καθαρό βάρος: 50 γρ Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 590 kcal Διάρκεια ζωής: 12 μήνες
Μαύρο σουσάμι - HoReCa

Μαύρο σουσάμι - HoReCa

Το σουσάμι, γνωστό και ως σουσάμι, ήρθε στην Ευρώπη από την Αφρική. Οι μαύροι σπόροι είναι πιο πολύτιμοι από τους λευκούς ή καφέ σπόρους. Είναι πλούσιοι σε ρετινόλη, βιταμίνες B και E, ελαϊκό και λινελαϊκό οξύ. Το σουσάμι αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα που μπορούν να επιβραδύνουν τη γήρανση των κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα. Οι μαύροι σπόροι σουσαμιού προστίθενται σε σαλάτες, καρυκεύονται με πιάτα από ρόκα, μάραθο, ψάρι. Η ευχάριστη πικάντικη γεύση αυτών των σπόρων τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται με επιτυχία στην αρτοποιία και στην παρασκευή κοζινάκι. Το μαύρο σουσάμι είναι απαραίτητο για την παρασκευή σούσι. Χρήση Χρήση για την προετοιμασία όλων των τύπων αρτοσκευασμάτων και γλυκών, φρούτων, ζεστών ροφημάτων και πικάντικων πιάτων της ανατολικής κουζίνας. Γεύση Στυφή γεύση, ελαφρώς πικρή. Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 19,0 Λίπη (γ / 100γρ)… 49,0 Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 12,0 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 570
EDAGUM ® SM Χουμικός Συμπλήρωμα Διατροφής

EDAGUM ® SM Χουμικός Συμπλήρωμα Διατροφής

Το πρόσθετο EDAGUM®SМ προορίζεται για την αύξηση της αποδοτικότητας και της ασφάλειας των αγροτικών ζώων, συμπεριλαμβανομένων των πτηνών, ενισχύοντας την ανοσία και τον μεταβολισμό τους. Συστατικά: χουμικά και φουλβικά οξέα > 20 g/l, σίδηρος, ασβέστιο, μαγνήσιο, χαλκός, μαγγάνιο, ψευδάργυρος. Μη εκρηκτικό και ανθεκτικό στη φωτιά Συστατικά: χουμικά και φουλβικά οξέα > 20 g/l, σίδηρος, ασβέστιο, μαγνήσιο, χαλκός, μαγγάνιο, ψευδάργυρος Κατηγορία κινδύνου ουσίας: 4 (χαμηλής επικινδυνότητας ουσία) Διάρκεια αποθήκευσης: 5 χρόνια Τεχνικές προδιαγραφές: 9283-002-52420467-2009 Αριθμός κρατικής καταχώρισης: PVR-2-11.8/02328 Συσκευασμένο σε: 0.25; 0.5; 1; 5; 10; 20; 100; 200; και 1000 λίτρα.
Αποξηραμένη μελιτζάνα - HoReCa

Αποξηραμένη μελιτζάνα - HoReCa

Αυτή η μούρο της σολανώδους οικογένειας ήρθε στην Ευρώπη από την Περσία και λόγω των δυσκολιών στη μετάφραση, συχνά ονομαζόταν τρελό μήλο. Η μελιτζάνα ήρθε στη Ρωσία από τον Καύκασο, γι' αυτό και είχε το παρατσούκλι "Αρμενικό αγγούρι" για πολύ καιρό. Η σωστά αποξηραμένη μελιτζάνα έχει έντονο άρωμα και γεύση μανιταριών. Αυτή η χαρακτηριστική ιδιότητα την καθιστά αναπόσπαστο συστατικό σε πιάτα με μαγειρεμένα λαχανικά ή σε οποιοδήποτε ψητό. Χρήση για Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα από κρέας, πουλερικά και πιάτα από θηράματα. Γεύση Πικάντικη, πικρή, πικάντικη Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 11 Λίπη (γ / 100γ)… 1,0 Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 43 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 230